Donează online

În România, trăiesc peste 60.000 de copii cu dizabilități, conform unui studiu UNICEF realizat în anul 2013. Acești copiiau o șansă reală de recuperare și integrare socială atunci când sunt incluși în programe terapeutice de intervenție timpurie, realizate de specialiști în domeniu, și când,în mediul familial,sunt continuate procedeele de recuperare dezvoltate de centru, datorită unui proces continuu de informare și consiliere a părinților. Afla mai multe.

Redirecţionează 2%

În fiecare an, ai posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit.  Pe tine nu te costă nimic, respectiva sumă fiind oricum redirecționată către bugetul de stat, pentru noi, însă, este un ajutor prețios! Afla mai multe.

Direcţionează 20% din impozitul pe profit

Dorim ca un număr cât mai mare decopii cu dizabilități să beneficieze de o șansă reală la recuperare și intergrare socială.Facilitarea accesului lor laterapie, educație și dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă, precum și asigurarea consilierii și informării continue a părinților sunt principalele obiective pe care ni le propunem prin serviciile oferite de asociație. Afla mai multe.

Fii voluntar!

Dorești să ne fii alături? Avem nevoie de timpul, energia și experiența ta pentru a sprijini pașii copiilor cu nevoi speciale spre o viață cât mai independentă! Afla mai multe.

Donaţii în produse şi servicii

Rechizite, materiale didactice, aparatură IT(tablete, laptop, etc) și licențe, soft-uri educaționale, articole sportive, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de curățenie și igienă, toate ne sunt de folos. De asemenea, ne puteți ajuta cu mai multe tipuri de servicii: medicale, juridice, de transport, turistice etc. Afla mai multe.

Toate drepturile sunt rezervate © Asociatia Smiling Eyse 2018

Share This