Directionează 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinţi

 

Dorim ca un număr cât mai mare de copii cu dizabilități să beneficieze de o șansă reală la recuperare și intergrare socială

Facilitarea accesului lor la terapie, educație și dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă, precum și asigurarea consilierii și informării continue a părinților,  sunt principalele obiective pe care ni le propunem prin serviciile oferite de asociație.

Dacă și ție ți se pare important, te așteptăm să fii alături de noi!

CONTACTEAZA-NE , telefonic sau on line, pentru detalii si  pentru CONTRACTUL DE SPONSORIZARE !

Cadrul Legal
Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările și modificările ulterioare, oferă companiilor plătitoare de impozit pe profit posibilitatea să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri.
Codul fiscal, Titlul II, Cap II, Art. 25, Punctul 4), Litera i)

„…contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:

1. valoarea calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri; pentru situațiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, aceasta limită se determină potrivit normelor;
2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat. Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării acestora, în aceleași condiții, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit”.

 

Persoana de contact

Laura Ionescu

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii și alte informații!

e-mail: smilingeyes.pr.fr@gmail.com

tel: 0732 717 655

Mesajul tau pentru noi

3 + 11 =

Toate drepturile sunt rezervate © Asociatia Smiling Eyse 2018

Share This