Donează acum pentru a susţine paşii unor copii cu dizabilităţi pe drumul spre viaţă independentă şi integrare socială

 

Donaţii fixe

În România, trăiesc peste 60.000 de copii cu dizabilități, conform unui studiu UNICEF realizat în anul 2013.
Acești copii au o șansă reală de recuperare și integrare socială atunci când sunt inclușiîn programe terapeutice de intervenție timpurie, realizate de specialiști în domeniu, și când, în mediul familial, sunt continuate procedeele de recuperare dezvoltate de centru, datorită unui proces continuu de informare și consiliere a părinților.

Întodeauna există o soluție! Orice copil își găsește drumul și locul în viață cu îndrumarea potrivită, făcută cu dragoste ș profesionalism.
Ajută-ne să desfășurăm un program adaptat și personalizat nevoilor fiecărui copil, care să îl conducă spre o viață independentă!

Donația ta se va transforma în ședințe de terapie individuală și de grup, program școală după școală, ajutor la efectuarea temelor, excursii și multe alte activitati socio-educative pentru beneficiarii asociației, copiii cu dizabilități. Mai mult, donațiile se vor materializa și în ședințe de consiliere și îndrumare a părinților și a cadrelor didactice din școlile de masă, în organizarea de workshop-uri și elaborarea materialelor de informare și conștientizare a situației copiilor cu dizabilități,  de către alți membri ai societății.

Donaţii lunare

Prin donațiile lunare, ajuți copiii cu dizabilități să beneficieze constant de serviciile de specialitate de cea mai bună calitate oferite de terapeuții asociației noastre.
Este cunoscut faptul că orice proces de recuperare necesită o perioadă îndelungată de timp pentru a avea rezultatele dorite, astfel, nici cele desfășurate de asociația noastră,  în beneficiul copiilor cu dizabilități, nu fac notă discordantă.

Donează lunar ON LINE!  Bifeaza casuta din aplicatie !
Dacă bifați căsuța “plată recurentă” / “donație lunară” (în aplicația de donație), în fiecare lună, la data la care ați făcut prima donație, va fi retrasă din contul dumneavoastră suma donată inițial.
Puteți renunța oricând la donația lunară!  Nu trebuie decât să ne contactați pe noi.

Persoana de contact

Laura Ionescu

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii și alte informații!

e-mail: smilingeyes.pr.fr@gmail.com

tel: 0732 717 655

Mesajul tau pentru noi

6 + 4 =

Toate drepturile sunt rezervate © Asociatia Smiling Eyse 2018

Share This